Split bon

Filmpje:

Uitleg:

In het bovenstaande voorbeeld wil je de Latte Macchiato en het raketje splitsen en ieder op een aparte bon zetten.

Klik rechtsboven in het menu op bonnen combineren

Selecteer het product (door er op te klikken) wat verplaatst moet worden naar een nieuwe bon, in het voorbeeld de Latte Macchiato.

De Latte Macchiato verdwijnt nu van de bon en komt links te staan in een "nieuwe" bon. Klik daarna op bewaar in de rechter bovenhoek. De bonnen zijn nu gesplitst op dezelfde tafel.

De bon met producten die je gesplitst hebt staat nu open, wil je beide bonnen nu zien? Klik dan op de 3 puntjes rechtsboven en klik op bonnen bekijken: