Artikelen over: Eerste stappen Spont

Subcategorieën gebruiken

Wat zijn subcategorieën

Wanneer je veel producten op je iPad hebt, kan het handig zijn om ze extra in te delen in subcategorieën.
Categorieën zijn de groepen voor je producten die links op de iPad worden weergegeven. Wanneer je in een categorie zit, zie je boven de subcategorieën staan.

Hoe stel ik subcategorieën in

Aangezien (op dit moment) alleen de iPad subcategorieën heeft, is het belangrijk dat je eerst naar de categorieën voor de iPad gaat.
Categorie alleen voor de iPad aanmaken in backend
Wanneer je bij je categorieën alleen Basis hebt staan, kan je de iPad categorieen aanzetten door op het tandwiel (1) en dan Kassa (2) te drukken.

Wanneer je in de volgorde instellingen (1) zit van de iPad (2), zie je een knop Categorie toevoegen (3), wanneer je dit hebt gedaan, kan je met de pijltjes (4) de category onder een hoofd category hangen.

Sub categorie instellen

Nu heb je van de Hoofd category die je net hebt aangemaakt een Sub category gemaakt. Je kunt zien dat het een subcategory is doordat hij onder (5) een hoofd category hangt.
Natuurlijk kan je ook al bestaande categorieen als subcategory instellen.

Hoe gebruik ik subcategorieën op de iPad:

Wanneer je subcategorieën toevoegt, komen deze als volgt in de iPad te staan

Bijgewerkt op: 17/08/2023