Wilt u werken met bestellingen op tafel te zetten, dan kun u bij tafelbeheer gemakkelijk uw tafels en wijken in het Spont kassa systeem zetten.

Ga naar tafelbeheer en installeer de app

Vul als eerste uw wijknaam in
Voeg daarna nog meer tafels / wijken toe
Zet de instelling van Simple naar Floorplan zodat de tafelnummers blauw worden
Klik op bewaar
De tafels staan nu in de iPad

Vergeet dus niet de switch op Floorplan te zetten en op opslaan te klikken voor plattegrond in de iPad (zie afbeelding hieronder)

Ga nu naar de iPad en dan naar Tafels.
Door op de achtergrond op een lege plek ingedrukt te houden is het mogelijk de tafels te verslepen. (Je komt dan in edit mode)
De bewerkingsmodus is weer uit te schakelen door wederom een lege plek op de achtergrond ingedrukt te houden. In eerste instantie staan alle tafels op elkaar, sleep ze van elkaar af.

Het wijzigen van de vorm van een tafel kan op de volgende manier:

Klik in de bewerkingsmodus op de drie puntjes in op een tafel, er opent zich een popup:

Kies de vorm van de tafel en klik rechtsboven op bewaar. Klaar? Beëindig bewerkingsmodus.

Extra objecten toevoegen

Klik op + Object in de kolom links (in bewerkingsmodus), er komt een plant bij op de tafelplattegrond.
Wil je een ander object? Klik op de 3 puntjes van de plant, er opent zich een popup en selecteer item naar keuze en klik op bewaar.