Wilt u werken met bestellingen op tafel te zetten, dan kun u bij tafelbeheer gemakkelijk uw tafels en wijken in het Spont kassa systeem zetten.

Ga naar tafelbeheer

Vul als eerste uw wijknaam in
Vul dan uw tafelnummer in, daarna het minimaal aantal pax, en max aantal pax (pax nog niet actief)
Geef aan of de tafel meegenomen moet worden in het reserveringssysteem (nog niet actief)
Selecteer een shift waaraan de tafel gekoppeld moet worden
Geef de gemiddelde tijd aan dat de tafel bezet is
Voeg daarna nog meer tafels / wijken toe
Zet de instelling van Simple naar Floorplan zodat de tafelnummers blauw worden
Klik op bewaar
De tafels staan nu in de iPad

Ga nu naar de iPad en dan naar Tafels.
Door op de achtergrond op een lege plek ingedrukt te houden is het mogelijk de tafels te verslepen. De bewerkingsmodus is weer uit te schakelen door wederom een lege plek op de achtergrond ingedrukt te houden. In eerste instantie staan alle tafels op elkaar, sleep ze van elkaar af.

Het wijzigen van de vorm van een tafel kan op de volgende manier:

Klik in de bewerkingsmodus op een tafel. (niet op het nummer maar beetje ernaast)

Kies de vorm van de tafel. Klaar? Beëindig bewerkingsmodus.