Tafelbeheer

Wilt u werken met bestellingen op tafel te zetten, dan kun u bij tafelbeheer gemakkelijk uw tafels en wijken in het Spont kassa systeem zetten.

1. Installeer de 'Tafel App'

Ga naar de Appstore in je Spont admin en installeer de app: https://mijn.spont.cash/apps/settings/table.

2. Volg de volgende stappen om je eerste tafel in de plattegrond te zetten.

Vul als eerste uw wijknaam in
Voeg daarna nog meer tafels / wijken toe
Zet de instelling "verberg plattegrond" aan als u zonder plattegrond wilt werken op de iPad.
Klik op bewaar
De tafels staan nu in de iPad

3. Ga naar 'Tafels' op je iPad

Je kunt links onder op de blauwe knop de 'Tafels' pagina vinden, klik daar op en je opent nu de tafelplattegrond op je iPad.

4. Open bewerkingsmodus (houdt het scherm op een lege plek lang ingedrukt)

Door op de achtergrond op een lege plek ingedrukt te houden is het mogelijk de tafels te verslepen. (Je komt dan in edit mode) De bewerkingsmodus is weer uit te schakelen door wederom een lege plek op de achtergrond ingedrukt te houden.

5. Sleep de tafels zoals jouw plattegrond eruit moet zien

In eerste instantie staan alle tafels op elkaar, sleep ze van elkaar af. Het wijzigen van de vorm van een tafel kan op de volgende manier: Klik in de bewerkingsmodus op de drie puntjes in op een tafel, er opent zich een popup:

Kies de vorm van de tafel en klik rechtsboven op bewaar. Klaar? Beëindig bewerkingsmodus.
In deze popup kunt u ook aangeven of QR bestellingen zonder betalingen zijn toegestaan.
Is is alleen van toepassingen als u werkt met QR codes op de tafel en de QR app geïnstalleerd is

Extra objecten toevoegen
Klik op + Object in de kolom links (in bewerkingsmodus), er komt een plant bij op de tafelplattegrond. Wil je een ander object? Klik op de 3 puntjes van de plant, er opent zich een popup en selecteer item naar keuze en klik op bewaar.

Bijgewerkt op: 11/11/2022