Klant toevoegen (via iPad)

Wanneer klanten vaker terug komen en je ze iets meer service wil verlenen, is het handig om ze aan te maken in je iPad kassa zodat je ze bijvoorbeeld standaard korting kan geven, of de bon kan toe sturen.

Installeer eerst de klanten app in de backoffice, hoe dat moet staat hier

Een nieuwe klant toevoegen op de iPad kan gemakkelijk via de iPad. Klik rechtsboven op het + icoontje.

2. Druk rechtsboven op het '+' icoon

Een nieuwe klant toevoegen op de iPad kan gemakkelijk via de iPad. Klik rechtsboven op het + icoontje en het 'voeg gast toe' scherm komt naar boven

3. Klant toevoegen

Daarna opent zich het tabblad waar de klantgegevens ingevuld kunnen worden. Klik na het invoeren van de gegevens op "voeg toe" en uw klant is toegevoegd en zichtbaar in het overlichtscherm.