Android: Spont handheld installeren

Wanneer je gebruik wilt maken van de Spont Handheld voor Android kan dat op de volgende twee manieren:

1. Wanneer je een Handheld via Spont hebt besteld

Staat standaard onze applicatie geïnstalleerd. Je hoeft hier verder niets voor te doen.
Wanneer er een update is wordt deze automatisch geinstalleerd.

2. Wanneer je je eigen Handheld wilt gebruiken

Installeer de laatste versie van onze software via deze link.

Je bent zelf verantwoordelijk dat de app Up to date blijft.

Betalingen via de telefoon accepteren

Wanneer je betalingen via je telefoon wilt installeren heb je het volgende nodig:
1. Je telefoon moet beschikken over een NFC reader.
2. Je hebt een Viva wallet profiel nodig om betalingen te accepteren (later volgen er ook andere payment providers).

Vervolgens kan je de Viva wallet Terminal app installeren.
Open de app, en koppel de Terminal Code in je Viva wallet dashboard
Je bent klaar om betalingen te accepteren