Sumup koppelen

1. Ga naar de admin en dan naar 'Hardware'

In de admin kun je hardware vinden bij 'Instellingen' (https://mijn.spont.cash/settings/devices). Hier vind je alle hardware die je kan koppelen met Spont. Zoek de Sumup optie.

2. Klik op 'Installeer'

Klik op +Sumup pin, en klik vervolgens op installeer.

3. Koppel de betaalmethode Sumup aan je iPad:

Check daarna of bij je iPad die je wilt koppelen ook Sumup staat aangevinkt.
Dit doe je door op de iPad te klikken die je wilt koppelen (bij actieve devices) https://mijn.spont.cash/settings/devices

De betaalknop zal nu zichtbaar zijn in de kassa.
Bij de eerste betaling via Sumup zul je nog een paar stappen moeten doorlopen op de ipad om te koppelen. (inloggen account etc)

Bijgewerkt op: 11/11/2022