Ga via de backend via instellingen naar hardware

Klik op +Sumup pin, en klik vervolgens op installeer.

Check daarna of bij je iPad die je wilt koppelen ook Sumup staat aangevinkt.
Dit doe je door op de iPad te klikken die je wilt koppelen (bij actieve devices) https://mijn.spont.cash/settings/devices

De betaalknop zal nu zichtbaar zijn in de kassa. (Soms is het nodig de app even te sluiten en opnieuw op te starten als hij niet zichtbaar wordt.)
Bij de eerste betaling via Sumup zul je nog een paar stappen moeten doorlopen op de ipad om te koppelen. (inloggen account etc)