iOS: Spont Handheld of iPad kassa installeren

Spont gebruikt het programma TestFlight van Apple om makkelijk Spont op je iPad apperaten te installeren.

Dit gaat via onderstaande stappen:

Start met het downloaden van Testflight door de onderstaande link te open op jouw iPad. Download (of https://testflight.apple.com/join/L6Tx1Px1)
Je kunt ook deze QR code scannen met je iPad.

2. Download TestFlight App

Klik op Bekijk rechtsboven om de app te bekijken in de App Store. Je wordt nu geredirect naar jouw App Store waar je vervolgens de App kan downloaden.

Na het downloaden, druk je op deze link om Spont te downloaden. TestFlight vraagt je vervolgens bericht te mogen sturen. Druk 'Sta toe'.
Druk 'Installeer' Na dat de app geïnstalleerd is, druk op de knop 'Accepteer' om de installatie af te ronden.

5. Open de Spont Horeca app

We zijn bijna klaar! Vertellen we je wat er is veranderd in deze versie. Druk op 'Volgende' en ga verder met het inloggen in de App.
Je doet dit door de QR code te scannen met een telefoon die is

Mocht er een pincode worden gevraagt welke je nog niet hebt ingesteld, staat deze standaard op pincode 0000